Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση σχετικά με τα συμβάντα που ανταποκρίθηκε ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.


  • Στις 6/11/16 ο σύλλογός μας ανταποκρίθηκε σε κλήση της Π. Υ. Χαλκίδας για συνδρομή μας με ένα όχημα μας, στην πυρκαγιά στο Καμάρι του Δ. Χαλκιδέων.Αναχώρησε ένα όχημα μας με τρεις εθελοντές, ενώ αργά το βράδυ αναχώρησε δεύτερο όχημα μας με τρεις εθελοντές, για την αλλαγή του πληρώματος που βρισκόταν ήδη εκεί.
  • Στις 7/11/16 και ώρα 18:05 δεχθήκαμε κλήση από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά σε αποθήκη στην Τριάδα. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν το εσωτερικό αποθηκευτικού χώρου,στον οποίο ήταν αποθηκευμένο άχυρο και τριφύλλι. Από την φωτιά καταστράφηκε μεγάλο μέρος της αποθήκης. Στο συμβάν ενήργησαν και δύο οχήματα της Π. Υ. Χαλκίδος.
  • Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιά στην Τριάδα, το ένα όχημα μας αναχώρησε για να μεταβεί σε έτερο συμβάν στα Ψαχνά. Το συμβάν αφορούσε σε φωτιά σε ξερά χόρτα στον δρόμο προς Μακρυμάλλη στην περιοχή Αγίων Αναργύρων. Η φωτιά έκαιγε σε χωράφι σε έκταση περίπου 200 τ.μ. Η φωτιά σβήστηκε πριν επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου