Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Συμβάντα που ανταποκρίθηκε ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. από 8/11/16 ως 12/1116.


  1. Στις 8/11/16 και ώρα 19:50 ειδοποιηθήκαμε για τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Χαλκίδας-Ψαχνών, στο ύψος του καταστήματος EXPERT. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Εκεί διαπιστώθηκε πως Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο είχε εκτραπεί από την πορεία του και είχε ανατραπεί. Στο σημείο και όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.
  2. Στις 9/11/16 και ώρα 14:55 ειδοποιηθήκαμε για περιστατικό φωτιάς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΑΓΡΟΖΩΗ» στην περιοχή «Κολοβρέχτης». Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν κολόνα της Δ.Ε.Η. στην κορυφή της. Ενημερώθηκε η Δ.Ε.Η. και αφού έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης, κατασβέστηκε η φωτιά. Προς το συμβάν κινήθηκαν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας.
  3. Στις 9/11/16 και ώρα 17:15 ειδοποιηθήκαμε για τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού στην περιοχή «Πίσσες» Ψαχνών. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με τρεις εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο είχε εκτραπεί από την πορεία του και είχε ανατραπεί. Ο οδηγός του οχήματος είχε βγει από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί. {προς το συμβάν κινήθηκε και όχημα της Π.Υ. Χαλκίδος.
  4. Στις 9/11/16 και ώρα 17:30, κατά την διάρκεια τροχαίου συμβάντος στην περιοχή «Πίσσες», το όχημα που βρισκόταν ήδη στο συμβάν ενημερώθηκε για έτερο τροχαίο, στην ίδια περιοχή λίγα μέτρα μακρύτερα. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό είχε εκτραπεί από την πορεία του και είχε πέσει σε χαράδρα 50 μέτρων περίπου. Η οδηγός απεγκλωβίστηκε μόνη της χωρίς να τραυματιστεί.
  5. Στις 12/11/16 στις 05:50 ειδοποιηθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδας για φωτιά στο λιβάδι στην περιοχή «Κολοβρέχτης» Ψαχνών. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα με τέσσερις εθελοντές και λίγο αργότερα αναχώρησε ακόμη ένα όχημα με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν έκταση με καλάμια σε εμβαδόν περίπου ενός στρέμματος. Η φωτιά σβήστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν πάρει διαστάσεις. Στο συμβάν ήταν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας.
  6. Στις 12/11/16 και ώρα 08:50 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά στους Καθενούς. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ελεγχόμενη. Η φωτιά σβήστηκε από το πλήρωμα του οχήματος της Π.Υ. Χαλκίδας.
  7. Στις 12/11/16 και ώρα 18:15 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις εθελοντές. Στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για εστία που είχε ανάψει αγρότης και ο οποίος την είχε εγκαταλείψει , με αποτέλεσμα να έχει επεκταθεί στην γύρω βλάστηση. Η φωτιά έκαψε περίπου δέκα τ.μ. Για το συμβάν κινήθηκαν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας.
Υπενθυμίζεται ότι για το νομό της Εύβοιας και λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η αντιπυρική περίοδος παρατάθηκε ως τις 30 Νοεμβρίου 2016, με απόφαση του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2016»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου