Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

25/1/19 Πλύσεις οδοστρώματος στην Ε. Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού.


Στις 25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:05 ειδοποιηθήκαμε από το Α. Τ. Ψαχνών να μεταβούμε στο 12ο χμ. της Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού (περιοχή Άι-Γιώργης Ψαχνών) για πλύση οδοστρώματος. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με 2 εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως υπήρχε διασκορπισμένος ασβεστοπολτός σε μεγάλο μήκος του οδοστρώματος. Το πλήρωμα του οχήματος έκανε πλύση οδοστρώματος προκειμένου να αποφευχθεί τροχαίο ατύχημα, καθώς το οδόστρωμα είχε γίνει ολισθηρό από τον ασβέστη.
Στις 11:30 της ίδιας μέρας δεχθήκαμε τηλεφωνική κλήση, πάλι από το Α. Τ. Ψαχνών, για πλύση οδοστρώματος από ασβεστοπολτό στο 16ο χμ. περίπου της Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού. Άμεσα κινήθηκε ένα όχημα μας με 2 εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε διασκορπισμένη μεγάλη ποσότητα ασβέστη σε μεγάλος μήκος του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Και σε αυτή την περίπτωση έγινε πλύση  οδοστρώματος.
Κατά την διάρκεια του δεύτερου συμβάντος διερχόμενος οδηγός μας ενημέρωσε πως υπάρχει ασβέστης στην διασταύρωση για Κυπαρίσσι. Με την λήξη του συμβάντος το όχημα κινήθηκε μέχρι τον Άγιο αλλά δεν διαπίστωσε κάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου