Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

28/11/18 Επίσκεψη του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. στην 112 Π.Μ.


Στις 28 Νοεμβρίου 2018 ομάδα μελών του συλλόγου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας που μας δόθηκε μετά από σχετική αλληλογραφία που προηγήθηκε. Τα μέλη του συλλόγου μας, επισκέφθηκαν την 355 Μ.Τ.Μ. (Μοίρα Τακτικών Μεταφορών), στην οποία υπάγονται τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair CL-215.
Η υποδοχή των μελών του συλλόγου στην Μοίρα έγινε από τον Διοικητή της Μοίρας και τον Ασμχο (Ι) Κοτρίδη Σάββα. Ακολούθησε ενημέρωση στην αίθουσα ενημέρωσης της Μοίρας, σχετικά με την ιστορία των αεροσκαφών, τους τύπους αεροσκαφών που επιχείρησαν  και τον τρόπο λειτουργίας της Μοίρας. Έγινε ανταλλαγή συμβολικών δώρων μεταξύ του κου. Διοικητή της Μοίρας και του Προέδρου του συλλόγου. Κατόπιν τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν τις απορίες τους σχετικά με το αεροσκάφος, τον τρόπο που ενεργεί στις πυρκαγιές κ.τ.λ. Μετά την ενημέρωση έγινε παρουσίαση του αεροσκάφους που βρισκόταν σε ετοιμότητα. Τα μέλη του συλλόγου δήλωσαν εντυπωσιασμένα από τους χώρους της Μοίρας, τον τρόπο λειτουργίας της και τις δυνατότητες του πυροσβεστικού αεροσκάφους.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο. Διοικητή της 355 Μ.Τ.Μ., τον Ασμχο (Ι) Κοτρίδη Σάββα και όλο το προσωπικό της Μοίρας, το οποίο μας υποδέχτηκε εγκάρδια και μας ξενάγησε στους χώρους της Μοίρας. Επίσης ευχαριστούμε την 112 Π.Μ. που μας ενέκρινε την άδεια και μας επέτρεψε να επισκεφτούμε το αεροδρόμιο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2018»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου