Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Συμβάντα της 29ης Οκτωβρίου 2017


1. Στις 06:00 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά σε Ι.Χ.επιβατικό όχημα επί της οδού Μακρυγιάννη στα Ψαχνά. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν το εσωτερικό ενός επιβατικού οχήματος, το οποίο ήταν παροπλισμένο. Στο συμβάν και όχημα της Π.Υ. Χαλκίδας.

2. Στις 10:45 ειδοποιηθήκαμε για φωτιά στο supermarket BAZAAR στην πλατεία Μποδοσάκη στα Ψαχνά. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως υπήρχαν διάσπαρτες εστίες φωτιάς στα ράφια του καταστήματος, οι οποίες όμως είχαν περιοριστεί από πυροσβεστικό υπάλληλο που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, με την χρήση των πυροσβεστήρων που βρίσκονταν στο κατάστημα. Τις εστίες είχε ανάψει άντρας με την χρήση εύφλεκτου υγρού (βενζίνη). Με την βοήθεια του προσωπικού της επιχείρησης έγινε η απομάκρυνση των καμένων προϊόντων εκτός του καταστήματος, όπου κι έγινε η πλήρης κατάσβεση τους. Στο συμβάν ήταν και όχημα της Π.Υ. Χαλκίδας.

3. Στις 13:00 ειδοποιηθήκαμε για φωτιά σε ξερά χόρτα σε αγροτική περιοχή στα Ψαχνά. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε πως υπήρχε μικρή εστία φωτιάς σε ξερά χόρτα στην άκρη του οδοστρώματος. Έγινε πλήρης κατάσβεση και το όχημα αποχώρησε από το συμβάν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2017»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου