Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Συμβάντα από 2/3 ως 7/3/2017


  1. 2/3/17: Δασική φωτιά στην περιοχή «Θεοτόκος» Πολιτικών του Δ. Διρφύων-Μεσαπίων. Στις 15:25 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδος για δασική φωτιά στην περιοχή «Θεοτόκος». Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με πέντε εθελοντές. Στο σημείο υπήρχε σε εξέλιξη φωτιά σε εμβαδόν περίπου δύο στρεμμάτων κι έκαιγε δασική βλάστηση. Για το συμβάν κινήθηκαν και οχήματα της Π.Υ. Χαλκίδος.
  2. 4/3/17: Φωτιά σε χορτολιβαδική βλάστηση στην περιοχή «Φτελιά» Καστέλλας του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Στις 13:23 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδος για φωτιά στην περιοχή «Φτελιά». Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με τρεις εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν έκταση με χορτολιβαδική βλάστηση σε εμβαδόν περίπου μισού στρέμματος. Για το συμβάν κινήθηκαν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδος.
  3. 7/3/17: Δασική φωτιά στην Λούτσα του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Στις 12:15 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδος για φωτιά στην Λούτσα. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με έξι εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν δασική βλάστηση εντός ρεματιάς και ελαιόδεντρα σε εμβαδόν περίπου οκτώ στρεμμάτων. Για το συμβάν κινήθηκαν και οχήματα της Π.Υ. Χαλκίδος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2017»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου