Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.


Ο σύλλογος μας από την αρχή του κύματος κακοκαιρίας (7/1/17) έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον χιονιά που πλήττει τον Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 7/1/17 ήδη επιχειρούσε ένα πυροσβεστικό μας όχημα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ειδικό εξοπλισμό αποχιονισμού, στο οδικό δίκτυο της Νεροτιβιάς, της Καμαρίτσας και του Κοντοδεσποτίου. Επίσης το μεσημέρι της ίδιας μέρας έγινε εκχιονισμός του δρόμου που οδηγεί στο  μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου και παρασχέθηκε βοήθεια στην Ηγουμένη της μονής. (Αποχιονισμός εντός της μονής).
Το όχημα ενεργούσε από τις 08:00 έως τις 15:00.
Επίσης την ίδια μέρα και περί ώρας 22:00 ο σύλλογός μας συνέδραμε στο πλήρωμα του ειδικού οχήματος (ερπιστριοφόρο) της Π.Υ. Χαλκίδας, το οποίο είχε μεταβεί στην Τ.Κ. Πάλιουρα, για να μεταφέρει ένα βρέφος με υψηλό πυρετό. Τα οχήματα του συλλόγου ανέμεναν το όχημα της Π.Υ. Χαλκίδας στα Ψαχνά, όπου και παρέλαβαν το βρέφος με τους γονείς του και το μετάφεραν στο Γ.Ν.Ν.Χαλκίδας. Στο συμβάν εκτός από το ειδικό όχημα της Π.Υ. Χαλκίδας συμμετείχαν δύο οχήματα του συλλόγου, δύο Ι.Χ. οχήματα τζιπ μελών του συλλόγου και συνολικά δέκα εθελοντές.

Την Κυριακή το πρωί στις 08:00 ζητήθηκε συνδρομή από τον σύλλογό μας για την μεταφορά ατόμων από την Τ.Κ. Τριάδας στα Ψαχνά. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε μεταφορά ιατρών από την Τ.Κ. Τριάδας στο Κ.Υ. Ψαχνών. Στο συμβάν κινήθηκε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου