Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

5/12/16:Συμβάντα που ανταποκρίθηκε ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.


  1.  Στις 00:35 ειδοποιηθήκαμε από το Α.Τ. Ν. Αρτάκης για παροχή βοηθείας στην περιοχή του Βατώντα. Αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως μία νταλίκα είχε πάθει μηχανική βλάβη και είχε αδειάσει το λάδι της μηχανής στο οδόστρωμα, σε μεγάλο μήκος. Έγινε ρίψη πριονιδιού.
  2. Στις 13:10 ειδοποιηθήκαμε από πολίτη για αστική φωτιά στην Τριάδα του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τρεις εθελοντές. Στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε πως υπήρχε εστία φωτιάς στον χώρο της κουζίνας, η οποία είχε σβηστεί από τους ιδιοκτήτες. Από την φωτιά καταστράφηκαν τα ντουλάπια της κουζίνας και διάφορες συσκευές και σκεύη. Προς το συμβάν κινήθηκαν και οχήματα της Π.Υ. Χαλκίδας.
  3. Στις 14:40 ειδοποιηθήκαμε από πολίτη αλλά και την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά στην περιοχή «Κολοβρέχτης» Ψαχνών. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις. Κατά την άφιξη στο σημείο διαπιστώθηκε πως υπήρχε φωτιά εντός του υγροβιότοπου, η οποίαείχε πάρει διαστάσεις, λόγω του ανέμου. Η φωτιά είχε κατεύθυνση προς τον δρόμο Ψαχνών-Χαλκίδας και κρίθηκε αναγκαία η διακοπή της κυκλοφορίας. Αργότερα ήρθαν για ενίσχυση άλλα τρία οχήματα με πέντε εθελοντές. Επίσης στο συμβάν ήταν και οχήματα της Π.Υ. Χαλκίδας. Η φωτιά έκαψε περίπου 20 στρέμματα με καλάμια.
  4. Στις 15:50 ειδοποιθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η φωτιά στα Ψαχνά (καλάμια) για άλλη φωτιά στην περιοχή Δάφνη στην Τ.Κ. Νεροτριβίας. Αναχώρησε ένα όχημα μας, το οποίο ενεργούσε στην φωτιά στα καλάμια, με δύο εθελοντές. Στο σημείο καιγόταν χαμηλή δασική βλάστηση σε έκταση περίπου δύο στρεμμάτων. Στο συμβάν ήταν και οχήματα της Π.Υ. Χαλκίδας. Επίσης ήταν και δύο εθελοντές του συλλόγου μας από την Νεροτριβιά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2016»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου