Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Συμβάντα που ανταποκρίθηκε ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. στις 10 Ιουνίου 2016


Συμβάντα που ανταποκρίθηκε ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. στις 10 Ιουνίου 2016
1.       Τροχαίο ατύχημα στα Ψαχνά στον κόμβο του Αγγελή Γοβιού.
Στις 12:15 ειδοποιηθήκαμε από πολίτη για τροχαίο ατύχημα στον κόμβο του Αγγελή Γοβιού επί της οδού Ψαχνών-Χαλκίδας. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές πλήρωμα. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως Ι. Χ. επιβατικό όχημα είχε προσκρούσει πλαγιομετωπικά με μηχανάκι. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του μοτοποδηλάτου. Στο συμβάν ήταν και οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. το οποίο παρέλαβε τον τραυματία. Αφού έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες το όχημα μας αναχώρησε από το συμβάν.
2.       Φωτιά στην περιοχή «Βρυσάκια» Ψαχνών.
Στις 12:50 ειδοποιηθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδος για φωτιά στα «Βρυσάκια». Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις εθελοντές πλήρωμα. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν έκταση με ξερά χόρτα κι ελαιόδεντρα. Επίσης κάηκε κι ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας AUDI.Στο συμβάν  και οχήματα της Π. Υ. Χαλκίδας. Η φωτιά έκαψε περίπου 5 στρέμματα.
3.       Φωτιά στην παραλία Πολιτικών.

Στις 19:40 ειδοποιηθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδας για φωτιά στην παραλία των Πολιτικών. Αναχώρησαν από τον σύλλογο τρία οχήματα με έξι εθελοντές πλήρωμα. Στο σημείο καιγόταν έκταση με ξερά χόρτα σε εμβαδόν περίπου 100 τ. μ. Στο συμβάν και οχήματα της Π. Υ. Χαλκίδος.

Περισσότερες φωτογραφίες από τα συμβάντα στην σελίδα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου