Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση κοπής πίτας.


Στις 6 Μαρτίου 2016 ο Σ.Ε.Δ.Δ.Δ. οργάνωσε εκδήλωση για την κοπή πίτας για το έτος 2016. Παράλληλα τίμησε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι με τις ενέργειες τους έχουν βοηθήσει τον σύλλογο μας να αντεπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ψαχνών και ο Πατήρ Μάριος εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστέλλας. Ο Πατήρ Νικόλαος μετέφερε και μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος, ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κος Σπανός Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, ο κος Σίμος Κεδίκογλου Βουλευτής Ευβοίας, ο κος Ρίνης Υποδιοικητής της Π. Υ. Χαλκίδας, ο κος Κουρκουβίνης Αξιωματικός της Π. Υ. Χαλκίδας, ο κος Μπιλάλης πρώην Διοικητής του Α. Σ. Ψαχνών, ο κος Γούμενος πρώην αστυνομικός στον Α. Σ. Ψαχνών, ο κος Καπράλος πρώην Διευθυντής Δασών Ευβοίας.
Το Δ. Σ. του συλλόγου αποφάσισε να τιμήσει με τον τίτλο του επίτιμου μέλους τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων κο Ψαθά, τον Διευθυντή της εταιρείας ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ κο Τζιμόπουλο, και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ κο Κωνσταντάκη.
Τέλος με απόφαση του Δ. Σ. απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο μέλος του συλλόγου μας κο Μωχάμαντ Δημήτριο, ο οποίος με τις πράξεις του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην λειτουργία και το έργο του Σ.Ε.Δ.Δ.Δ.
Παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθους κόσμου όπως εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου Ψαχνών, εκπρόσωποι των εθελοντικών συλλόγων Αμαρύνθου, Στύρων, Μαρμαρίου και Καρύστου, εκπρόσωποι του Α. Τ. Ν. Αρτάκης και πολλοί άλλοι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση στην σελίδα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου