Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

23/11/15 Τέσσερα περιστατικά φωτιάς στον Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων

Τέσσερα περιστατικά φωτιάς κλήθηκε ο Σ. Ε.Δ.Δ.Δ. να αντιμετωπίσει σήμερα 23/11/15 με πιο σοβαρό στα Καμπιά, που έκαψε αρκετά μεγάλη έκταση χαμηλής δασικής βλάστησης.
Πιο αναλυτικά:Στις 07:45 κληθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδος για πυρκαγιά στα Καμπιά του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Άμεσα κινήθηκε ένα όχημα μας με 2 εθελοντές πλήρωμα. Στο συμβάν και οχήματα της Π. Υ. Χαλκίδας.
                        Στις 11:20 κληθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδας για φωτιά στο Τ. Κ. Κοντοδεσποτίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 4 οχήματα μας με 8 εθελοντές πλήρωμα. Η φωτιά έκαψε περίπου 20 τ. μ. χαμηλής δασικής βλάστησης και ξερά χόρτα.
                       Στις 15:20 κληθήκαμε από πολίτη για φωτιά στον δρόμο που οδηγεί στην Ι. Μ Ιωάννου Καλυβίτη και συγκεκριμένα στον σκουπιδότοπο που βρίσκεται στην περιοχή. Άμεσα κινήθηκαν 2 οχήματα με 4 εθελοντές πλήρωμα. Η φωτιά έκαιγε σκουπίδια και λάστιχα.
                       Στις 17:50 κληθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδας για φωτιά στον καταυλισμό των τσιγγάνων στον Αγγελή Γοβιό στην Τ. Κ. Καστέλλας. Κινητοποιήθηκε ένα όχημας με 2 εθελοντές πλήρωμα. Η φωτιά έκαιγε σκουπίδια εντός του καταυλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου