Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστίες Χ.Καλαβρή και Μ. Παπαντωνόπουλου προς Messapianews ΣΕΔΔΔ και Έκφραση για την έρευνα

Η έρευνα με τίτλο "κοινωνικοψυχολογική διερεύνηση των συνθηκών αλλαγής δράσης της κοινωνίας πολιτών στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων εν καιρώ Μνημονίου, των υποψήφιων διδακτόρων Παπαντωνόπουλου Μιχάλη και Καλαβρή Χριστίνας, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην απογευματινή συνεδρία του κύκλου παρουσιάσεων "Κοινωνική Οικονομία και Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε περίοδο Κρίσης" στο 19ο Πανελλήνιο Μεταπτυχιακό εντατικό Σεμινάριο-Συνέδριο για υποψηφίους διδάκτορες το οποίο διεξάγεται στο Ρέθυμνο στις 25-28 Οκτωβρίου 2012.
Οι ερευνητές θέλουν να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους:
Messapianews, ηλεκτρονική εφημερίδα για την διάθεση αρχειακού υλικού των δράσεων της Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων τα έτη 2010-20012 και συγκεκριμένα τον εκδότη της εφημερίδας κο Ιωάννη Ρουσόδημο για την υποστήριξη και την χορηγία επικοινωνίας σχετικά με την διεξαγωγή της έρευνας καθώς και για την καθοδήγησή του στην εξαγωγή συμπερασμάτων από το υλικό του αρχείου. Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και τον κο Γιώργο Πρατζίκο για την πρακτική βοήθεια στην περιήγηση του ηλεκτρονικού αρχείου του Messapia News.
Ακόμη ευχαριστούμε τον κο Σπύρο Ραπτάκη για τη φιλοξενία στο Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και την συνέντευξη που μας παραχώρησε για την βαθύτερη διερεύνηση τη συλλογικής δράσης στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Τέλος ευχαριστούμε τις κυρίες Θεοδωρίδου Κυριακή-Κηρύκου Ελένη, Μπισμπικοπούλου Αναστασία και Νάνου Γεωργία για την θερμή συζήτηση που είχαμε σχετικά με τις ποικίλες δράσεις του Συλλόγου "Η Έκφραση".
Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η παρουσίαση της έρευνας θα γίνει μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου από την ηλ. εφημερίδα Messapia News


www.messapianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου