Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αναγνωστάκης στον ΣΕΔΔΔ Ψαχνών

Σήμερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κος Δημήτρης Αναγνωστάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σύλλογο των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών και Διάσωσης στην πόλη των Ψαχνών, συνοδευόμενος από το μέλος της Τ.Ο. και πρώην Δασάρχη κο Καπράλο Ηλία.

Ο επικεφαλής των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών ενημέρωσε για την δράση των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, για το έργο τους από το 1995 μέχρι και σήμερα αλλά και για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και δυσχεραίνουν το έργο του Συλλόγου.

Ο κος Σπύρος Ραπτάκης εστίασε περισσότερο στην έλλειψη αναγκαίου εξοπλισμού του ΣΕΔΔΔ, στην κατάταξη των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων στη χαμηλότερη κατηγορία τελών, όπως  συμβαίνει με τα κρατικά οχήματα και τέλος στην ανάγκη προμήθειας καυσίμων, όπου η έλλειψή τους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, στο έργο τους.

Τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς αφού συνεχάρησαν τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες για το μεγάλο έργο που προσφέρουν, ανέφεραν ότι θα μεταφέρουν τα παραπάνω ζητήματα στους αρμόδιους ώστε να συνεχίσει κανονικά η λειτουργία και η μεγάλη προσφορά του Συλλόγου.


Πηγή: www.messapianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου